Over ons

Mijn naam is Lorna en ik ben opgegroeid in Schotland. Ik heb een grote passie voor bakken en koken. Mijn passie heb ik overgenomen van mijn oma, want wij maakten vroeger altijd samen gebakjes en gerechten. Ik vind het heerlijk om te zien dat mensen genieten van van ik op tafel zet.

Dit alles is begonnen as hobby voor vrienden en oudere mensen, daarna volgde ik het idee om een kleinschalig cateringbedrijf te beginnen in traditioneel Engelse high tea, met een Schotse twitst. Dit is nu uitgegroeid tot een mooi, kleinschalig bedrijf waar ik heel trots op ben!

Hoe is Tea, Cakes and Company ontstaan?

Tijdens mijn opeiding voor maatschappelijk begeleidster kwam ik vaak bij oudere mensen thuis, die alleen waren en het fijn vonden om  attentie te krijgen. Ik nam graag gebakjes mee voor hun en hoorde regelmatig dezelfde wensen vallen, voornamelijk dat ze graag familie wouden uitnodigen voor hun verjaardag. Maar omdat het te veel was om te organiseren lieten ze het vaak vallen.Aangezien ik een passie had voor de ouderen en voor bakken, besloot ik d ouderen te helpen met het organiseren van hun ” gezellige samenkomst”. Ik verzorgde de gebakjes of ik nam de gebakjes mee zodat deze mensen konden genieten van hun vrienden en familie. Het plezier dat ik zag in de mensen bracht mij op het idee om High tea`s bij mensen thuis te bezorgen. Het begon als een hobby en is nu uitgegroeid tot Tea,Cakes and Company ( thee, gebakjes en gezelschap )

Na mijn opleiding had ik de beslissing genomen om tijdelijk verder te gaan met Tea, Cakes and Company omdat het goed paste bij de schooluren van mijn ( toen nog ) jongere dochter.

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar verder en is mijn “hobby” uitgegroeid tot een volledige onderneming. Ik werk samen met verschillende restaurants in de omgeving waar ik High tea`s en gebakjes verzorg. Hier naast verzorg ik nu ook caterings, zoals high tea op locatie of hapjes bij bruioften. Vaak kom ik nog bij het bejaardenhuis voor mij speciaal aangepaste high tea en blijf ik genieten van de fijne reacties van de mensen die daar wonen.