Over ons

Mijn naam is Lorna en ik ben opgegroeid in Schotland. Ik heb een grote passie voor bakken en koken. Mijn passie heb ik overgenomen van mijn oma, want wij maakten vroeger altijd samen gebakjes en gerechten. Ik vind het heerlijk om te zien dat mensen genieten van wat ik op tafel zet. 

Dit alles is begonnen als hobby voor vrienden en oudere mensen. Daarna volgde het idee om een kleinschalig cateringbedrijf te beginnen in traditioneel Engelse high tea met een Schotse twist. Dit is nu uitgegroeid tot een mooi, kleinschalig bedrijf waar ik heel trots op ben.

Hoe is Tea, Cakes and Company ontstaan?

Tijdens mijn opleiding voor maatschappelijk begeleidster kwam ik vaak bij oudere mensen thuis, die alleen waren en wat extra aandacht konden gebruiken. Ik nam graag gebakjes mee voor hun en hoorde regelmatig dezelfde wensen vallen, voornamelijk dat ze graag familie wouden uitnodigen voor hun verjaardag maar het niet zagen zitten om alles te moeten regelen. Aangezien ik een passie had voor de ouderen en voor bakken, besloot ik de ouderen te helpen met het organiseren van hun “speciale gelegenheden”. Ik verzorgde de gebakjes of ik nam de gebakjes mee zodat deze mensen konden genieten van hun vrienden en familie en te verwennen zonder zorgen. Het plezier dat ik zag in de mensen bracht mij op het idee om High tea’s bij mensen thuis te bezorgen. Het begon als een hobby en is nu uitgegroeid tot Tea, Cakes and Company (thee, gebakjes en gezelschap).

Na mijn opleiding heb ik de beslissing genomen om tijdelijk verder te gaan met Tea, Cakes and company omdat het goed paste bij de schooluren van mijn (toen nog jongere) dochter.

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar verder en is mijn “hobby” uitgegroeid tot een volledige onderneming. Ik werk samen met verschillende restaurants in de omgeving waar ik High tea`s en gebakjes verzorg en aflever. Hiernaast verzorg ik nu ook caterings, zoals high tea op locatie of hapjes bij bruiloften. Vaak kom ik nog bij bejaardenhuizen voor mijn speciaal aangepaste high tea, waar ik blijf genieten van de voldane en blije reacties van de oudere mensen.

Close Menu